Posamezni elementi

Nudimo vam naslednje posamezne elemente:

- premične smetišnice
- cevi
- kolena
- prirobnice
- kvadratne kanale
- pregibne cevi
- spojni in pritrdilni material
- dozatorje
- transportne ventilatorje
- filtre vseh dimenzij

Vsi elementi odsesovalnih sistemov so izdelani v domačih proizvodnih prostorih. Vsak sistem ima v filtru vgrajeno napravo za odkrivanje požara in avtomatsko gašenje le tega, kar v veliki meri pripomore k kvaliteti in varnosti samih sistemov. Vedno celotni sistem tudi nastavimo, opravimo poskusno obratovanje, ter kasneje ko sistem obratuje nudimo tudi redno vzdrževanje kot tudi servisiranje.

Pri izdelavi vsakega sistema, sami poskrbimo tudi za kvaliteten električni priklop, z katerim sistem deluje popolnoma avtomatsko od otresanja vreč, do avtomatskega izklopa in gašenja v primeru požara. Prav tako lahko v sistem vgradimo namesto ročnih, pnevmatske ali elektropnevmatske zaporne lopute. Hitrost in pretok zraka lahko reguliramo z frekvenčnim pretvornikom in tlačno sondo.


INDUSTRIJSKE ODSESOVALNE
NAPRAVE IN SISTEMI

od ideje do izvedbe

L.F. AIR – CONDITON d.o.o. | info@lfair.si | Telefon: 04 51 05 300
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.