O podjetju

Smo manjše podjetje, ki deluje na Slovenskem tržišču že od leta 1987. Do leta 1995 smo poslovali kot s.p., po letu 1995 pa smo prešli v d.o.o, zaradi razširitve naše dejavnosti, ter povečanja obsega dela.

Leta 1999 smo bili primorani zaradi večjega obsega dela in pomanjkanja prostora povečati proizvodnje prostore, vendar tudi te kapacitete ne zadostujejo več in načrtujemo naslednjo razširitev proizvodnih, skladiščnih ter poslovnih prostorov že v naslednjem letu.

Naša pot

Najprej smo se ukvarjali z prezračevanjem in klimatizacijo gostinskih lokalov, kjer smo sicer bili zelo uspešni, vendar je bilo vedno več povpraševanja po elementih za industrijsko filtracijo kot so: ventilatorji, filtri, dozatorji, silosi in pa posamezni elementi, zato smo naše proizvodnje kapacitete usmerili samo v izdelovanje odsesovalnih naprav za industrijo, kar se je sčasoma pokazalo kot pravilna odločitev.

Za enega od naših proizvodov za odsesovalne sisteme smo leta 2001 na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju tudi dobili priznanje »Bronasti ceh«, kar je dokaz da je šel naš razvoj in specializacija v pravo smer. Danes je skoraj vsa tehnologija, proizvodnja, prodaja in razvoj v našem podjetju podrejena izključno napravam oziroma sistemom za odsesavanje lesnih odpadkov od mizarskih strojev, oziroma tudi odsesavanju od livarskih in peskalnih strojev, ter odsesavanju odpadkov od brušenja in laserskega graviranja, kot tudi ostale kovinsko predelovalne industrije.

Sodelujemo z različnimi partnerji, ki so preverjeno zanesljivi in nudijo kakovostne storitve. Vodi nas skupen cilj – zadovoljen naročnik!

Vizija podjetja

Ponosni smo, da smo s svojim več kot 30 letnim delovanjem in izkušnjami uspeli pridobiti veliko zadovoljnih naročnikov, s katerimi na podlagi medsebojnega zaupanja in sodelovanja uspešno zadovoljujemo želje in potrebe podjetij iz različnih področij industrije.

Vse to nam uspeva z trdim timskim delom, kar nam še bolj uspeva tudi zato ker smo v osnovi družinsko podjetje, s sicer le nekaj zaposlenimi pa vendar smo na tržišču že od 1987 leta,kar je tudi svojevrstem dokaz za kvaliteto.

Vizija podjetja je postati najboljši izdelovalec industrijskih odsesovalnih sitemov in naprav v Sloveniji, ter sooblikovati boljšo ponudbo tudi na tujih trgih.To nam bo veliko lažje uspevalo tudi z vašo pomočjo, če se boste odličili za izbiro našega podjetja za izdelavo odsesovalnih sitemov in naprav za vaše potrebe.

Počaščeni bomo če vam lahko to tudi dokažemo.

Imate posebne želje? Izdelujemo tudi po naročilu.

Projektiramo, izdelujemo, dobavljamo in montiramo industrijske odsesovalne naprave in sisteme za lesno, livarsko, kovinskopredelovalno in ostalo industrijo.

Pokličite nas: 041 352 402